Cum comand asigurarea RCA Mures
Optiuni de Comanda RCA
Acest site se adreseaza in mod special Muresenilor, dar putem livra plitele de asigurare oriunde in tara. Avantajele celor din judet fiind serviciul foarte rapid si posibilitatea de a ridica polita de asigurare RCA direct de la sediile noastre.


Cum Cumpar?
Completeaza formularul cu datele despre asigurarea dorita si metoda prin care te putem contacta. Formularul cuprinde date esentiale pentru prezentarea pretului a 13 companii de asigurari si cu ajutorul informatiilor date, putem pregati polita de asigurare.
Vei fi contactat de unul din agentii nostrii din Targu Mures care iti va comunica pretul si detaliile de care ai nevoie in legatura cu asigurarea dorita. Pentru anumite tipuri de asigurare se pot discuta si alte variante sau despre scaderea primei platite.
Cum platesc si cum primesc polita?

La alegerea ta:

  • Agentul de asigurari iti aduce polita acasa si preia banii
    Fiind in acelasi oras cu tine, poti conveni o anumita ora la care agentul de asigurari va veni la tine acasa sau la servici pentru a iti inmana polita.
  • Poti sa vii la agentie unde polita ta de asigurare va fi gata pregatita, platesti si iei polita fara sa astepti la rand sau pana sunt pregatite hartiile
    Trimitand formularul de cerere pentru asigurare si discutand la telefon cu agentul de asigurari iti putem pregati polita din timp, astfel incat atunci cand intrii in sediul nostru isi spui numele, platesti si primesti polita gata completata, fara sa mai astepti la rand sau pentru completarea formularului.
  • Poti sa platesti prin transfer bancar si polita va fi trimisa prin curier.
    Daca ai acces la online banking poti plati direct de la calculatorul de acasa in numarul de cont dat de agentul de asigurari. In momentul in care este confirmata plata vei fi anuntat si polita va fi timisa prin curier la adresa dorita sau poti veni direct la sucursala pentru a ridica polita.