Termeni si conditii de utilizare a site-ului.
Termeni si conditii
Utilizarea site-ului RCAMures.ro (vizitarea, cumpararea produselor), implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. Utilizarea site-ului se considera ca o acceptare irevocabila a acestor conditii.

 • Limite de utilizare
  Intregul continut al site-ului RCAMures.ro este proprietatea Wedis Company SRL si este aparat de Legea pentru Protectia Drepturilor de Autor si de legile pentru proprietate intelecuala. Folosirea fara acordul in scris al Wedis Company SRL a oricaror elemente continute pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Wedis Company SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul RCAMures.ro si nu ii confera dreptul de a de a copia partial sau integral continutul site-ului, descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Wedis Company SRL fara acordul in scris prealabil al acesteia.
 • Limitari de responsabilitate
  Informatia, datele, articolele si opiniile continute pe site-ul RCAMures.ro sunt furnizate exclusiv cu scop informativ, iar RCAMures.ro nu garanteaza schimbarea constanta a continutului cu scopul de a prezenta informatii actuale.
  Utilizarea informatiilor, a datelor de pe site sau a serviciilor oferite, se va face pe propria raspundere a utilizatorului, RCAMures.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru efectele acesteia. RCAMures.ro nu este un site detinut de o companie de brokeraj sau companie de asigurari. Continutul site-ului reflecta doar opinia echipei RCAMures.ro si nu a unui tert.
  RCAMures.ro este scutit de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul informatiilor de pe site, care sunt datorate unor cauze ce nu ii pot fi atribuite acesteia.

  RCAMures.ro nu isi asuma raspunderea pentru diverse daune ce pot proveni din cauze ce nu depind de acesta.

  Unele servicii sau produse prezentate pe site-ul RCAMures.ro pot sa nu fie accesibile in toate zonele tarii si tuturor utilizatorilor.
 • Responsabilitatea utilizatorului

  Accesand site-ul RCAMures.ro, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere si scuteste RCAMures.ro de orice responsabilitate pentru daune de orice fel provocate de utilizatrea site-ului in orice scop.
  Ca utilizator sunteti responsabil sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de comanda.
 • Legaturi externe

  RCAMures.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru materialele existente pe site-uri catre care detine o legatura realizata prin link sau banner si nici pentru continutul existent pe site-uri care detin un link catre RCAMures.ro.
  Utilizatorul care viziteaza un site legat in orice fel de site-ul RCAMures.ro o face pe risc propriu. Legatura cu alte site-uri, indiferent de modalitatea folosita, nu implica nici o conexiune intre RCAMures.ro si detinatorul acelui site sau serviciile oferite de acesta.
 • Confidentialitate

  RCAMures.ro nu va transmite datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti. Acestea vor fi folosite doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, a informarii acestora asupra unor aspecte legate de functionarea site-ului, a ofertelor acestuia si informatii privind cererea depusa. RCAMures.ro nu promoveaza SPAM-ul.

  Utilizatorul este de acord sa primeasca informatii gratuite si ofertele cerute prin completarea formularelor de pe site, prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare de la RCAMures.ro si partenerii sai.

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Wedis Company SRL va administra, pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor site-ului RCAMures.ro.
rca-ieftin.ro%20